Ние работим за нашите клиенти, защото те са важни за нас!

И тук фокусът ни е изцяло насочен към реализирането на най-съвременните ремонти в едно жилище. Фирма Интерстрой Билдинг 1000 е специализирана във всички вътрешни ремонти, като започнем от къртене, чистене и извозване на цял апартамент, цялостна подмяна на ВиК инсталация, ел. услуги, подмяна на дограма и врати, лепене на всякакъв вид гранитогрес и фаянс, поставяне на гипсокартон, окачени тавани, шпакловки и латекс, декоративни мазилки на стени, топлоизолация, промяна на предназначението на помещенията и не на последно място, почистване на жилището след приключване на работа. Доверете ни се, а ние гарантираме Вашето спокойствие за периода на ремонта и дълги години след това.

Снимки от наши обекти – ремонт на апартамент

Избора на точния вид ремонт, от който има нужда Вашият апартамент зависи от различни фактори. Някои по-основни фактори са: от колко време не сте освежавали дома си; за колко време трябва да приключат ремонтните дейности; с какви средства разполагате и разбира се направения ремонт да е полезен и функционален за години напред.

Вие стоите на прага на новото си жилище и знете, че ви предстои ремонт. Ние от фирма „Интерстрой билдинг 1000” ще се опитаме да Ви запознаем с ремонта, който предстои. Тук трябва да споменем, че ремонта на апартамент се дели на три основни групи:

  • Ново строителство
  • Панелен апартамент
  • Стара тухлена сграда

Предвид разнообразието на видове дейности и материали вложени в ремонта се формира и крайната цена за всяко от споменатите жилища.

Ново строителство

Тук ви очакват основно така наречените „Довършителни работи”. Имаме пусната ВиК и Електро инсталация освен в случаите, когато се налага преработка по желание на клиента. Ремонт на банята, тоалетната и мокро помещение. След това се преминава към изравняване на подовете за лепене на теракот или монтиране на ламиниран паркет. Ключов момент е основната и финишната шпакловка. За добро качество почти винаги се гонят 3-4 ръце шпакловка, защото мазилката по стените издадена от „строителя” е в по-груб вид. След това следва боядисване на стените по индивидуалните предпочитания на клиента. Tова е задължителния ремонт, с които бихте се сблъскали. Има и случаи, в които може да решите да направите преустройство; да добавите окачени тавани; декоративни мазилки и др. преди етапа на обзавеждането. Ние от фирма „Интерстрой билдинг 1000” ще се радваме да споделим нашия опит с вас.

Панелен апартамент

Тук се започва от къртене на стара баня/тоалетна, подови настилки, махане на стари чугунени/панелени радиатори, стари мебели, дървена дограма, събиране, товарене и депониране на строителните отпадъци. След това се преминава към изравняване на подовете за лепене на теракот или монтиране на ламиниран паркет; шпакловка на стените като при необходимост се нанася мазилка или се слага гипскартон, за да могат да се изправят стените и таваните; боядисване. Смяна на ВиК инсталацията; преработка на Електро инсталацията (или цялостна подмяна). Промяна на предназначението на помещенията; усвояване на тараса (ако е архитектурно допустимо), смяна на входни и интериорни врати, направа на външна топлоизолация и т.н. Всеки сам за себе си трябва да прецени какъв ремонт иска и как да промени апртамента си. Този тип ремонти преобразяват цялото жилище в едно ново, модерно и функционално място за живеене.

Ние ще направим от Вашето панелно жилище един модерен и уютен Дом за живеене.

Стара тухлена сграда

Ако жилището се намира в стара тухлена кооперация започваме от добре познатото къртене на стара баня/тоалетна, подови настилки смяна на каменинови/чугунени и водопроводни вертикални инсталации (най-често замонолитени в стени), къртене на стара мазилка, махане на стари мебели, дървена дограма, събиране, товарене и депониране на строителните отпадъци на лицензирано сметище. Укрепване на стени и тавани, замазки на под – олекотени при необходимост. След това се преминава към изравняване на подовете за лепене на теракот или монтиране на ламиниран паркет; шпакловка на стените, като при необходимост се нанася мазилка или монтира гипскартон, за да могат да се изправят стените и таваните. Боядисване. Смяна на ВиК инсталацията; преработка на Електро инсталацията (или цялостна подмяна). Промяна на предназначението на помещенията; усвояване на тараса(ако е архитектурно допустимо), смяна на входни и интериорни врати, направа на външна топлоизолация което ние от фирма „Интерстрой билдинг 1000” горещо препоръчваме заради нарушената мазилка на външните стени и сериозни бъдещи проблеми по фасадата. Ремонт на покрив, който е доста често срещан проблем в тухлените сгради.

В общи линни това са трите основни групи за ремонт на апартамент. С тази информация се опитваме да ви насочим максимално близо до предстоящите ремонти във вашия тип жилище. Не трябва да забравяме, че всеки човек е индивидуален и има различен стил; виждания за красота; нужди за функционалност на дома му и др.

Ще се радваме да превърнем Вашите мечти в реалност.